vad gör en bröllopskoordinator?

Jag fungerar som er privata bröllopsfixare och gör mitt yttersta för att ordna er speciella dag. Jag kommer med tips, råd och idéer. Jag är erfaren, tidsbesparande, organisatör och er trygghet. Min uppgift är att göra era bröllopsförberedelser och er bröllopsdag till en underbar upplevelse och ett härligt minne.

Jag tar hand om alla måsten, telefonsamtal och bokningar. Jag lotsar er genom alla frågetecken och är ert stöd hela vägen fram till bröllopsdagen. Jag tar fram förslag på allt från festlokaler till leverantörer som passar just era behov bäst. Ni slipper känna osäkerhet och bli stressade av det intensiva och tidskrävande letandet. Jag kan ofta förhandla fram bättre erbjudanden som oavkortat tillfaller brudparet. Med mitt stora kontaktnät kan jag förmedla samarbetspartner som jag vet att man kan lita på.

Tjänster

Konsultation

Konsultation väljer ni som vill planera bröllopet själva. I konsultationen ingår ett möte, fri telefon och mejlkontakt under hela planeringen och leverantörstips som utgår från era behov och önskemål. Självklart får ni också tips och idéer att inspireras av. Det är skönt med stöd även om man väljer att planera och sköta alla bokningar på egen hand.

Fotograf: Sandra Svensson

Koordinering

Koordinering inleds med ett kostnadsfritt möte där vi pratar om bröllopet och vilka delar ni skulle vara intresserade av att få hjälp med. Jag tar reda på hur jag bäst kan tillgodose era önskemål. Utifrån detta återkommer jag med ett prisförslag. När ni har godkänt det träffas vi igen för att i detalj diskutera den fortsatta planeringen.

Fotograf: Annie Grunditz

Koordinering och bröllopsdags-koordinering

Som koordinering, men med det tillägget att jag även finns på plats på bröllopsdagen och ser till att ni är trygga och att allt flyter på som det ska. Jag löser eventuella situationer som kan uppstå och gör allt för att ni ska kunna njuta och ta hand om varandra på er stora dag.

Fotograf: Annie Grunditz

Pris

Vad kostar det?

Inget bröllop är det andra likt, inte heller priserna. Ni kanske bara vill ha lite hjälp att komma igång, tips och råd eller hjälp med hela arrangemanget – Jag tar fram ett fast pris utifrån just era behov.

För att garantera att jag rekommenderar de samarbetspartner som jag anser är rätt för just er arbetar jag inte med provisioner. De eventuella rabatter mina brudpar får tillfaller brudparen. För er trygghet arbetar jag inte med timdebitering. Det fasta pris vi kommer överens om från början är det som gäller.

Många tror att de är dyrt, men tvärt om! Som bröllopskoordinator kan jag besparingsknepen och branschen. Tid är också pengar.