tankar från några av mina brudpar

Susanne & Jörgen


”Anna höll i taktpinnen från start till mål. Anna är professionell, organiserad och väldigt mån om att både bröllopsdagen och resan dit ska bli en fin upplevelse.

Fotograf: Marcus W Carlsson

Victoria & Magnus

Som småbarnsföräldrar hade vi begränsad tid att planera vårt bröllop. Det hindrade dock inte oss från att ha storslagna idéer om hur vårt drömbröllop skulle se ut; utomhus i herrgårsmiljö.

Anna P hjälpte oss att förvandla våra drömmar till verklighet. Hon har en otrolig energi och positiv drivkraft samt fokuserar till 100 % på brudparets önskemål. Hennes kontaktnät och kunskaper var ovärderliga och hon är väldigt strukturerad i sitt arbete.

Det roligaste minnet är nog när hon stod på en stege i ösregn och band upp tylltyg runt träden vid vigselplatsen (vigseln ägde rum utomhus). När det väl var dags för vigsel några timmar senare sken solen (JAAA!) och vi kunde genomföra vårt drömbröllop, och tack vare Anna P blev det precis som vi önskade!

Som vi brukar säga: Keep calm and hire a wedding planner!

Stort tack Anna P!

Fotograf: Daniel Rydén

Marcus & Angelica

Det är gratis. Allt beror såklart på vilka val ni gör för ert bröllop – i vårt fall så motsvarades kostnaden för Annas arbete av de rabatter som vi kunde åtnjuta via hennes samarbetspartners.

Det är bättre. Ni gör det en gång i livet, Anna gör det många gånger varje år – givetvis höjer det kvaliteten på ert bröllop.

Det är roligare. Istället för att känna påhäng av samtal som behöver ringas och undersökningar som behöver göras så får ni via ett antal personliga möten möjligheten att välja mellan alternativ som Anna fixar.

För oss är ovan sanningar och dessa räcker egentligen som argument fast faktum är att det är bättre än så. Som i alla yrken finns det mer eller mindre bra utövare. Anna är utmärkt i sin roll som bröllopskoordinator. Hon älskar verkligen bröllop och den glädjen och entusiasmen smittar genom hela planeringen. Det är kombinationen av energi och en stor portion ordning och reda som gör henne klippt och skuren för rollen. Toppa det med en följsamhet och lyhördhet för vad just ni vill åstadkomma med just ert bröllop och ett fantastiskt sinne för alla de detaljer som gör skillnad!

Vi vet att vi gjorde rätt som tog hjälp av Anna och så kommer ni också att känna. Tack Anna!

Fotograf: Marcus W Carlsson

Linda & Björn

Nu när man har facit i hand så kan man undra hur det hade gått om vi inte fått kontakt med Anna P. Med två tvååringar och en sexåring och två vuxna som ej har koll på saker och ting så detta alternativ underbart. Tänk att bara få vara med och välja och vraka i allt som Anna visade oss, inte behöva tänka på telefonsamtal, möten, klockslag mm allt var så bra planerat. När det var dags för den stora dagen var det bara att le, vara glad och ha roligt. Anna som självklart var med på bröllopsdagen skötte allt så proffsigt det bara är möjligt. Vi kan varmt rekommendera Anna P! Tack!

Fotograf: Irene Landsjö

Erik & Annika

Anna har en fantastisk koll, en outtröttlig energi och ett ständigt glatt humör. Vi hade på förhand bestämt att vårt bröllop inte skulle vara ett traditionellt bröllop. Vi ville ha en fest, en stor fest för alla våra vänner men detta med en begränsad budget. Anna var lyhörd, uppmuntrande och fylld av bra idéer och förslag. Framförallt hade hon stenkoll på allt det där man själv inte tänkt på i förväg. Alla förstår nog att det ligger otroligt mycket planering, val och arbete bakom ett lyckat bröllop. Få vet hur mycket. Anna visste och vet. Med hennes hjälp kan vi blicka tillbaks på en vacker vigsel, en fantastisk fest och en oförglömlig bröllopsdag. Vi vill varmt rekommendera Anna till andra par som vill ha hjälp med att planera och arrangera sitt bröllop.

Fotograf: Sanna Petäjäjärvi

Eva & Martin

Vi har haft otroligt mycket stöd av Anna under hela resan och vi kan varmt rekommendera Anna till er som vill ha hjälp med ert bröllop. Anna passar fantastiskt bra som koordinator inte bara för den kunskap hon har om bröllop, utan också tack vare att hon är en driven person som ser till att planeringen går framåt och driver på oss samtidigt som hon hela tiden gör det hon lovar. Hon är noggrann och har stenkoll på saker och ting. Anna kombinerar detta med att vara oerhört lyhörd för oss och vad vi vill ha och har också ”medlat” mellan Martin och mig när vi varit oense. Men hon har också varit ärlig och vågat tycka till och komma med rekommendationer, tips, råd och idéer, vilket vi har uppskattat oerhört mycket.

Vi vill tacka Anna jättemycket för stöttningen i samband med vårt bröllop. Hade vi gjort om det hade vi definitivt anlitat henne igen.

Fotograf: Sandra Tallhoff

Anna & Martin

Tack Anna för all hjälp på vägen fram till denna vår bröllopsdag! Från de allra första funderingarna, via färden i Sigges valp, fram till målet och altaret i Ölmstad kyrka. Din hjälp och ditt engagemang i alla lägen har betytt sååå mycket för oss! Vi är så glada att kunna kalla dig vår bröll opskoordinator och räkna med att vi kommer lämna de varmaste rekommendationer till alla ogifta själar runt om i världen!

Världens största TACK för allt du gjort för oss i samband med vårt bröllop den 29 maj 2010. Du har verkligen bidragit till att göra vår största dag också till den bästa!

STORA kramar// Anna & Martin Wallin

Fotograf: Frida Ströberg

Johanna & Johan

Innan vi började planera vårt bröllop så trodde vi att det minsta vi behöver är någon som planerar åt oss. Det kan vi ju så bra själva. Det tog dock inte lång tid innan vi insåg hur många telefonsamtal man måste ringa, hur många kvällar man måste sitta framför datorn och leta efter lokal, dj, catering mm. Det är så många bollar att hålla i luften och det är just här som AnnaP träder in. Att ha en person som är kunnig inom allt som har med bröllop att göra har varit oerhört värdefullt för oss. Annas kunskap, personlighet och framförallt hennes ärlighet gör att man känner att hon gör allt för att just vi ska få det drömbröllop som vi vill ha. Annas checklistor och påminnelser som dyker upp under planerandets gång visar att hon har stenkoll.

Vi tror att det är dom som egentligen själva kan fixa och planera som behöver en bröllopskoordinator som AnnaP. Hur ska vi annars kunna släppa kontrollen och njuta av vår bröllopsdag? Känslan av att kunna släppa allt på bröllopsdagen för att man vet att någon annan har ansvaret var ovärderlig för oss!

Stort tack AnnaP för din insats både innan och under vår bröllopsdag den 15 maj 2010.

Kramar Johanna & Johan Berntsson

Fotograf: Christina Josefsson

Elin & Daniel

Du har verkligen gjort vår dag oförglömlig!
Allt flöt på smidigt!! Checklistor. Mötesprotokoll. 
Vikten av att alla detaljer lyfts som viktiga.
Gäster/Värdpar har påpekat den höga nivån på kontakten. 
Rak och tydlig i kommunikation. Bra uppföljning, att saker görs i tid.

Verkligen ett proffs!

Fotograf: Lisa Sköld

Frida & Fred

Vi kan varmt rekommendera att ta hjälp av Anna P. Trygghet, engagemang och proffsighet. Som brudpar kan vi fokusera på de roliga detaljerna. Det tar bort all stress kring bröllopsdagen. Anna har ett stort kontaktnät som verkligen underlättar och de hon rekommenderar är verkligen toppen! Vi hade inte kunnat gifta oss utan Annas hjälp och engagemang.

Det var bättre än vi kan beskriva! Det var så fantastiskt att ha Anna som hjälp och stöd. Hennes känsla för att hjälpa och stötta och komma med input utan att styra, att vara med oss hela vägen och ändå få oss att känna att det var till 100% vårt eget. Anna är bestämd utan att vara styrande, har koll på detaljer utan att detaljstyra. Tänk vilken talang Anna har att kunna vara en tredje del av ett par! Vi rekommenderar verkligen henne till alla brudpar!

Fotograf: Mari GW

Maria & Daniel

Tack Anna P, vår fantastiska bröllopskoordinator som har hjälpt oss med allt inför vårt bröllop. Från första planeringsstadiet fram till festen. Utan dig hade det varit en massa stress och press men nu har det bara varit ett nöje.

Fotograf: Mari GW

Roksana & Jakob

Att anlita Anna som bröllopskoordinator gjorde att vi inte behövde oroa oss över detaljer utan istället kunde vi fokusera på varandra och gästerna inför och under bröllopet. Om vi skulle gifta om oss skulle vi anlita Anna igen.

Fotograf: Stina Gränfors

Pernilla & Niklas

Vi anlitade Anna för att vi, våra värdpar och gäster skulle få njuta av denna underbara dag och inte behöva tänka på allt från det stora till det lilla. Hon var ett bollplank för både oss, värdparen och toastmasters. Anna hade koll på allt, det var så skönt. Hon lyssnade på våra önskemål och kom med förslag och idéer som vi själva inte hade tänkt på. Jag kan verkligen rekommendera att anlita Anna Bröllopskoordinator. Det blev ett fantastiskt bröllop och vi är så glada och nöjda att vi fick hjälp av Anna.

Fotograf: Annie Grunditz

Alexandra & Mikael

Vi visste innan vi anlitade Anna P att hon var väldigt professionell och fantastiskt duktig på det hon gör. Men att ens försöka förklara exakt hur mycket hjälp, råd, tips och stöttning man får när man har Anna som bröllopskoordinator går inte, vi är henne evigt tacksamma för att hon förverkligade vårt drömbröllop. Och att Anna dessutom har världens underbaraste och färggladaste personlighet är ju bara ett plus i kanten. Kort och gott borde alla få ha Anna P vid sin sida inför sitt bröllop!! 

Fotograf: Sandra Svensson